Skip to main content

Specialistvård för alla. Ingen remiss krävs.

Trygga Doktorn är en privat specialistläkarmottagning i hjärtat av Eskilstuna med inriktning på sjukvårdsförsäkringar, privat sjukvård samt förebyggande hälsovård. Vår viktigaste uppgift är att ta hand om din hälsa, ge dig hög medicinsk kvalitet, god tillgänglighet och bemöta dig med värme och respekt.

Spetskompetens. Tillgänglighet. Bemötande.

Trygga Doktorn

Känn dig trygg i våra händer

Vill du utföra en hälsokontroll i förebyggande syfte? Har du smärtor i rörelseapparaten? Behov av läkarintyg inför resa utomlands? Önskar bedömning för invaliditetsintyg?
Vi är flera specialistläkare som är redo att möta just dina specifika behov. Här på Trygga Doktorn vill vi att er vård ska kännas personlig, trygg och säker.
Målet är att medan vi utreder de besvär du söker för ska du känna att du har blivit bemött på ett bra och önskvärt sätt. Det går att boka tid hos oss både via ert försäkringsbolag, om du har en sjukvårdsförsäkring, och som privatperson. Ni kan även maila eller ringa oss.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Det Vi Erbjuder

BLI PATIENT PÅ TRYGGA DOKTORN

Söker du en privat ortoped eller allmänläkare? Till oss kan du komma via ditt försäkringsbolag eller som privatbetalande.