Skip to main content

Kortisoninjektion

Om du är orolig över födelsemärken eller andra hudförändringar (hudcancer) eller om du har hudproblem såsom t.ex. akne, eksem, psoriasis, rosacea eller andra hudproblem så kan vi hjälpa dig med hudläkarbedömning.

Vi har också prickmottagningar där vi kan hjälpa dig kolla upp födelsemärken som du är orolig över.

Trygga Doktorn tar emot både patienter med privata sjukvårdsförsäkringar och privatpatienter. Hos oss kan du boka direkt utan remiss för alla typer av hudproblem. 

Dermatologi är kunskapen om huden och dess sjukdomar och är en medicinsk vetenskap med både medicinska och kirurgiska synsätt. Dermatologi fokuserar på hudens tillstånd, tillsammans med svettkörtlar, hår och andra relaterade kroppsdelar. En dermatolog är en hudläkare som är utbildad specialist i hudsjukdomar och hudåkommor. 

PRIVAT FÖRSÄKRING

Har du en sjukvårdsförsäkring som du vill använda dig av kan du ringa oss för att boka en tid. Vi kontaktar därefter ditt försäkringsbolag för godkännande innan vårdplanering kan starta. Du kan också ringa ditt försäkringsbolag och uppge att du önskar vård via Trygga Doktorn.
Vi har korta ledtider vilket leder till snabb och effektiv utredning, behandling och resultat!

PRIVATBETALANDE

Till Trygga Doktorn kan du komma som privatbetalande patient. Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader.