Skip to main content

Om oss

Trygga Doktorn är en privat specialistläkarmottagning i Eskilstuna med inriktning på privata sjukvårdsförsäkringar och privat vård. Vi arbetar efter ledorden spetskompetens, tillgänglighet och bemötande. Vår viktigaste uppgift är att ta hand om din hälsa, ge dig högkvalificerad vård och bemöta dig med värme och respekt.

Målsättningen är enkel: vi vill förbättra vårdsituationen för den enskilda individen. Hos oss möts du av erfarna specialistläkare inom både ortopedi och allmänmedicin som hjälper dig vid sjukdom, vid lättare akuta sjukdomssymptom samt utfärdar invaliditetsintyg. Vi erbjuder även förebyggande hälsovård så som hälsoundersökningar och läkarintyg. Hos oss ska du känna dig hörd och ha tillgång till en kontinuerlig läkarkontakt. Försöker du boka tid via webbtidboken för privat men inte hittar en tillgänglig tid, tveka inte att ringa oss så kan vi tillgodose era behov.

Har du en sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att boka tid hos oss som vårdgivare. Trygga Doktorn har kontakt med flertalet försäkringsbolag i Sverige.

Vi erbjuder vård på arabiska, kurdiska, persiska, bosniska, polska och engelska.

Varmt välkommen att kontakta oss!

BLI PATIENT PÅ TRYGGA DOKTORN

Till oss kan du komma via ditt försäkringsbolag eller som privatbetalande.