Skip to main content

Ortopedi

Så länge det har funnits medicin har det funnits ortopedi. Så länge läkare har behövt korrigera en felställd fraktur har det behövts ortopedi. Orto är latin för ”göra rak” och är en tydlig indikation på grunden av yrket.

Ortopedi är en operativ specialitet men vetenskapen har utvecklats till den grad att det finns mycket alternativ behandlingsmässigt innan man bestämmer sig för operation. Det är en specialitet som riktar in sig på rörelseapparaten. En ortoped träffar du om du har skadat eller har ont i muskler, leder och ligament.

Då vi på Trygga Doktorn vill att ni ska känna er trygga i vår bedömning utövar vi inga operationer. På detta sätt behåller vi objektivitet i våra bedömningar. En ortoped är också optimalt att träffa när du behöver exempelvis behöver invaliditetsintyg.

PRIVAT FÖRSÄKRING

Har du en sjukvårdsförsäkring som du vill använda dig av kan du ringa oss för att boka en tid. Vi kontaktar därefter ditt försäkringsbolag för godkännande innan vårdplanering kan starta. Du kan också ringa ditt försäkringsbolag och uppge att du önskar vård via Trygga Doktorn.
Vi har korta ledtider vilket leder till snabb och effektiv utredning, behandling och resultat!

PRIVATBETALANDE

Till Trygga Doktorn kan du komma som privatbetalande patient. Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader.