Skip to main content

Prover

Provpaket, blodprover, urinprover och avföringsprover

Provtagningsställen för hälsokontroller
Du kan lämna prover på alla vårdcentraler och sjukhus i Sörmland. Proverna kan även lämnas på fredagar och dag innan röd dag.

Hälsokontroller
Om du är du nyfiken på din allmänna hälsa, hormoner, eller andra specifika områden av din kropp så har vi flera olika hälsokontrollpaket som kan hjälpa dig att skapa en tydlig bild av din hälsa. Du kan även ta enstaka specifika prover. Med en hälsokontroll får du en omfattande analys av din allmänna hälsostatus. Du får en insikt om hur förändringar i din livsstil skulle kunna få dig att må bättre. Mät och optimera din hälsa genom blodprov.

Unilabs

Provtagningscentraler

Alla vårdcentraler och sjukhus i Sörmland

Våra Paket

Hälsokontroll Bas

580 kr

Hälsokontroll Bas inkluderar 21 hälsomarkörer och är grundläggande hälsokontroll för dig som vill ha koll på de viktigaste områdena som påverkar ditt allmänna hälsotillstånd​.

21 hälsomarkörer

Hälsokontroll Total

990 kr

Hälsokontroll Bas inkluderar 32 hälsomarkörer och är grundläggande hälsokontroll för dig som vill ha koll på de viktigaste områdena som påverkar ditt allmänna hälsotillstånd​.

32 hälsomarkörer

Hälsokontroll Total Max

1890 kr

Hälsokontroll Bas inkluderar 49 hälsomarkörer och är grundläggande hälsokontroll för dig som vill ha koll på de viktigaste områdena som påverkar ditt allmänna hälsotillstånd​.

49 hälsomarkörer

Hälsokontroll Kvinna

1480 kr

Hälsokontroll Kvinna inkluderar 40 värden och är en extra omfattande hälsokontroll för dig som vill ha en ännu djupare insikt i hur din kropp mår och större möjligheter att göra bättre val för att förbättra din hälsa

40 hälsomarkörer

Hälsokontroll Man

1480 kr

Hälsokontroll Man inkluderar 41 värden och är en omfattande hälsokontroll för dig som vill veta mer om din kropps välmående. Du får svar på bland annat järn, kolesterol, långtidssocker, PSA och testosteron.

49 hälsomarkörer

Hälsokontroll Sport

1680 kr

Hälsokontroll Sport inkluderar 41 värden och är en omfattande hälsokontroll för dig som vill få koll på din hälso- och träningsstatus. Du får svar på bland annat järn, kolesterol, långtidssocker och GH (tillväxthormon).

41 hälsomarkörer

Valfritt Prov

från 99 kr

Det finns även möjlighet att beställa ett valfritt prov. Detta kan vara ett valfritt blodprov, urinprov eller avföringsprov. 

Valfri Hälsomarkör

JUNI-KAMPANJ

10%

På All Magnetröntgen
Gäller 1 juni till 10 juni